Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Döndürme

0

Samsung!un Şubat 2020’de tanıttığı amiral gemisi akıllı telefona sahipsiniz ki bu yazımıza geldiniz. Çok şanslınızı çünkü geçrekten özellikleri çok iyi bir telefona sahipsiniz. Bu yazımızda Samsung Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra modelleri nasıl sıfırlanır resimli anlatacağız. Tüm modelelr için bu işlem geçerlidir telefonu kolay bir şekilde fabrika ayarlarına sıfırlar ve format atarak içerisindeki herşeyi temizler.

DİKKAT: Burada yapılan işlemler Samsung Galaxy S20 serisi telefonunuzun içerisindeki herşeyi aklınıza ne gelirse hepsini silecektir bundan dolayı tüm verilerinizi yedeklediğinizden ve özellikle Google Hesap bilgilerinizin (gmail.com) bir köşede yazılı ve doğru olduğundan emin olunuz. Aksi halde telefonu sıfırladığınızda eski hesabı güvenlik amaçlı sorarsa S20 telefonunuzu kullanamayabilirsiniz.

samsung galaxy s20 s20 plus ve s20 ultra fabrika ayarlarina sifirlama - Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Döndürme

 

Öncelikle S20 telefonumuzdan Ayarlar‘a giriş yapalım.

samsung galaxy s20 s20 plus ve s20 ultra fabrika ayarlarina sifirlama 1 - Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Döndürme

Sonrasında  Ayarlar içerisinden Genel Yönetim menüsüne giriş yapalım.

samsung galaxy s20 s20 plus ve s20 ultra fabrika ayarlarina sifirlama 2 - Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Döndürme

Genel yönetim içerisinde yer alan Sıfırla butonuna basalım.

samsung galaxy s20 s20 plus ve s20 ultra fabrika ayarlarina sifirlama 3 - Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Döndürme

Burada çeşitli seçenekler göreceksiniz Fabrika Ayarlarına Sıfırla yazan yere basalım.

samsung galaxy s20 s20 plus ve s20 ultra fabrika ayarlarina sifirlama 4 - Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Döndürme

Evet sıkıldınız biliyorum 🙂 Tekrar Sıfırla yazan yere basalım. Burada size nelerin sıfırlanacağını kısacası herşeyin gideceği gösteriliyor son kez.

samsung galaxy s20 s20 plus ve s20 ultra fabrika ayarlarina sifirlama 5 - Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Döndürme

Son kez fabrika ayarlarına sıfırlama hakkında size bilgi verilecek TÜMÜNÜ SİL butonuna bastığınızda sıfırlama hard reset başlayacaktır.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.