iQOO 5’in Özellikleri Ortaya Çıktı

iqoo 5
0

Vivo’nun alt markası olmasına rağmen piyasada isminden sıkça bahsettirmeyi başaran iQOO’nun üzerinde çalıştığı yeni telefonuna ait özellikler ortaya çıktı. 17 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen oyuncu odaklı iQOO 5, özellikleri ile şimdiden büyük beklentiler yaratmayı başarıyor.

iQOO 5 Benchmark Sitesinde Ortaya Çıktı

Benchmark sitelerinde ortaya çıkan iQOO 5’in model numarası V2024A, bu model numarası yakın zamanda birden fazla kez tespit edildi. Bu da telefonun 17 Ağustos’ta tanıtılma ihtimalini güçlendiriyor. Yer alan bilgilere göre telefon 1080×2346 piksel Super AMOLED bir ekrana sahip olacak. Telefonun benchmark puanı ise 480.403 olarak görülüyor.

Telefon donanım kısmında 2,84 GHz Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ile karşımıza çıkıyor. Buna göre telefonun 5G desteğinin olması oldukça muhtemel. Telefonun 8 GB RAM’e ve 128 GB depolama alanına sahip olduğu da ayrıca ortaya çıkan özelliklerinden. 5000 mAh civarında bir bataryaya sahip olması beklenen telefonun 120 W hızlı şarj desteğine sahip olabileceği düşünülüyor. Telefon iQOO tarafından 9 gün sonra 17 Ağustos’ta tanıtılacak. Telefonun son olarak ise uygun fiyata sahip olacağı iddia edildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.