Motorola Razr 5G’nin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

motorola razr 5g
0

Geçtiğimiz dönemde katlanabilir telefon modelini tanıtan Motorola, kısa süre içerisinde 5G destekli yeni katlanabilir telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Motorola Razr 5G ismine sahip olacak olan telefon 9 Eylül’de tanıtılacak.

Motorola Razr 5G Özellikleri

5G’siz versiyonundan farklı olarak telefonun arkasında bir parmak izi okuyucu bulunacak. Motorola Razr 5G ayrıca biraz daha kalın ve düzgün bir yapı ile çıkacak. Ortaya çıkan görseller ile birlikte telefonun dış donanımına ait bütün özellikler ortaya çıktı. Telefonunun donanım özelliklerinin ise önümüzdeki günlerde tanıtım etkinliğinde açıklanması bekleniyor.

Telefonun ortaya çıkan özelliklerine baktığımızda ilk olarak katlanabilir ekranın iç kısmında bir hoparlör ve 20 MP bir ön kamera görüyoruz. Cihazın yan kısmında ise güç ve ses kontrol tuşları bulunuyor. Telefonun arka kısmında ise bir LED flaş ve 48 MP kamera yer alıyor. Telefonun arka kısmında küçük bir yardımcı ekran bulunacak. USB-C girişine sahip telefon 18 W hızlı şarj destekli 2633 mAh bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Telefonun diğer özelliklerini ise tanıtıldığında öğrenebileceğiz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.