Realme’nin yeni telefonu C12 Geekbench’te görüldü

realme c12
0

Akıllı telefon sektörünün son dönemlerde yükselen firmalarından olan Realme, son dönemde Realme C11 ve Realme C15 isimlerinde iki telefonunu tanıttı. Ortaya çıkan son bilgiler ise şirketin akıllı telefonlarına bir yenisini ekleyeceğini gösteriyor.

Realme C12 Geekbench’te Ortaya Çıktı

Realme’nin üzerinde çalıştığı RMX2189 model numaralı telefon Geekbench’te görüldü. Telefonun isminin Realme C12 olduğu şirkete yakın kaynaklar tarafından belirtildi. Aynı model numarası ile Realme C12 daha öncesinde yakın zamanda Tayland, Çin, Malezya ve Endonezya sertifika kuruluşlarının sitelerinde de görülmüştü. Telefonun aldığı puanlara göre giriş segment olacağı kesin gibi duruyor.

Geekbench sayfasında yer alan detaylara göre Realme C12, MediaTek’in Helio P35 işlemcisine shaip olacak. Sekiz çekirdekli ve 2.3 GHz hızla çalışan bu işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. Telefon Geekbench’te yer alan çok çekirdekli performans testinden 972 puan alırken tek çekirdekli olandan ise 165 puan aldı. Telefonun Ağustos’un üçüncü haftası içerisinde tanıtılması bekleniyor. Yakın zamanda tanıtılacak telefon 6000 mAh batarya ve 10 W şarj desteği ile gelecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.